A Random Image
vbar

Aanmelding

U kunt zich telefonisch aanmelden op werkdagen op nummer 06-15376532. Indien u het antwoordapparaat krijgt, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Ook is het mogelijk de aanmelding per email te doen, naar info@psychologenpraktijkkarennagel.nl

Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer. Ik neem dan contact met u op om een afspraak te maken. In verband met de wachttijd plan ik meestal nog zo’n 4 a 5 gesprekken door, om te voorkomen dat u na de intake weer een tijd moet wachten op de rest van de behandeling.

Na aanmelding ontvangt u een vragenformulier per email. Op deze manier is er tijdens de eerste afspraak minder tijd nodig voor het aanmaken van de administratieve gegevens en is er meer tijd om de reden van aanmelding te bespreken.

Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek van beide kanten; u kunt zelf bekijken of u zich op uw gemak voelt bij mij, en ik kan bekijken of ik het idee heb dat ik iets voor u kan doen. In het tweede gesprek zullen we dit aan elkaar terug koppelen en zal ik een voorstel voor behandeling doen.

Op de homepage vind u de actuele wachttijd. Dit is de wachttijd tot het eerste intakegesprek, de behandeling kan doorgaans een week later al starten.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 
-