A Random Image
vbar

Psychologenpraktijk Basis GGZ

De praktijk werkt vanuit de Basis GGZ, en richt zich op kortdurende, klachtgerichte behandelingen. Dit betekent dat de behandelingen meestal kort van duur zijn en dat de behandeling erop gericht is om de klachten op een concrete en praktische manier aan te pakken. Het gaat hierbij om lichte tot matige, niet te complexe problematiek met laag en matig risico, waarbij sprake is van een goed sociaal netwerk en met een grote kans op herstel. Voorbeelden hiervan kunt u vinden onder het kopje ‘voor wie’. Voor complexe en ernstige aandoeningen, zoals gecompliceerde persoonlijkheidsproblematiek, kunt u terecht bij de specialistische GGZ.

De praktijk is dinsdag tot en met vrijdag geopend. De eerste afspraak is om 10.00, de laatst mogelijke afspraak om 18.00.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Houd er wel rekening mee dat u eerst altijd uw eigen risico van 385,00 zelf moet betalen. Heeft u dit bedrag al ‘opgemaakt’ dit jaar, dan kosten de gesprekken u niets.

Relatietherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering (soms wel vanuit de aanvullende pakketten) en kost € 130,00 per sessie.

De praktijk werkt met E Health. Dat betekent dat u voor en na de behandeling een klachtenvragenlijst krijgt toegestuurd, zodat u zelf kunt bekijken wat het effect is geweest van de behandeling op uw klachten. Daarnaast krijgt u na aanmelding informatie en oefeningen toegestuurd vanuit de mindfulness, de positieve psychologie, en crisismanagement waarmee u de wachttijd tot het eerste gesprek kunt overbruggen. Na behandeling krijgt u online een vragenlijst waarin u de behandeling en mij kunt beoordelen. Ook is het mogelijk online consulten te doen.