A Random Image
vbar

Aanmelding en Wachttijd

Aanmelding

U kunt zich hier online aanmelden

Ook kunt u zich telefonisch of via de app aanmelden op werkdagen op nummer 06-15376532. Indien u het antwoordapparaat krijgt, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Daarnaast is het mogelijk de aanmelding per email te doen, naar info@psychologenpraktijkkarennagel.nl

Ik neem contact met u op om een afspraak te maken. In verband met de wachttijd plan ik meestal nog zo’n 8 a 10 gesprekken door, om te voorkomen dat u na de intake weer een tijd moet wachten op de rest van de behandeling.

Na aanmelding ontvangt u een vragenformulier per email. Op deze manier is er tijdens de eerste afspraak minder tijd nodig voor het aanmaken van de administratieve gegevens en is er meer tijd om de reden van aanmelding te bespreken.

Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek van beide kanten; u kunt zelf bekijken of u zich op uw gemak voelt bij mij, en ik kan bekijken of ik het idee heb dat ik iets voor u kan doen. In het tweede gesprek zullen we dit aan elkaar terug koppelen en zal ik een voorstel voor behandeling doen.

Gedurende de behandeling wordt regelmatig samen geëvalueerd over de resultaten van de behandeling, of we nog op de goede koers zitten, en hoe het vervolgtraject er uit gaat zien.

Vind u het fijn om iemand mee te nemen naar het eerste gesprek? Dat kan natuurlijk. Ook gedurende de behandeling is het mogelijk om een naaste te betrekken bij de behandeling. Hij of zij kan dingen aanvullen, informatie krijgen over hoe hij of zij u het beste kan steunen, meer informatie krijgen over uw klachten, of oefeningen samen bespreken en uitvoeren.

Wachttijd

Op de homepage vind u de actuele wachttijd. Dit is de wachttijd tot het eerste intakegesprek, de behandeling kan doorgaans een week later al starten.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).